Gymnaestrada Kupittaalla

Kesän liikuttavimmat festarit käynnistyvät tänään torstaina 7. kesäkuuta ja jatkuvat aina sunnuntaille asti! Marli Areenalla upeita voimistelunäytöksiä nähdään niin perjantaina kuin lauantainakin. Juissi-hallin (harjoitushalli) puolella taas voi päästä kokeilemaan erilaisia voimistelulajeja ja -pisteitä.

Suomi Gymnaestrada jatkaa Suomen Voimisteluliiton suurtapahtumien ketjua. Aikaisemmin voimistelun suurtapahtumia on koettu yhdessä muun muassa Lahdessa (Sun Lahti 2013) ja Tampereella (Sun Svoli 2006). Helsingissä järjestettiin puolestaan vuonna 2015 kansainvälinen World Gymnaestrada -tapahtuma. Suurtapahtumilla on kuitenkin suomalaisessa voimisteluhistoriassa vankka perinne läpi vuosikymmenten. Museovirasto onkin nimennyt voimistelun suurtapahtumien kenttäohjelmat osaksi Elävän perinnön luetteloa.

Turussa 7.-10.6.2018 järjestettävässä tapahtumassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, koulutuksia sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Paikalle saapuvat tuhannet voimistelijat ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä voimisteluväriä on nähtävissä. Myös kaikki kaupunkilaiset ovat lämpimästi tervetulleita kokemaan voimistelun ja liikkumisen riemua tapahtumaan.

Lue lisää Gymnaestradan sivuilta miten monin eri tavoin pääset nauttimaan Suomi Gymnaestrada -tapahtumasta.

Marli Areenan näytökset

Kesän liikuttavimmat festarit tuovat Turkuun voimistelijoita aina ulkomaita myöden. Kansainväliset vieraat rikastuttavat ohjelmaa mm. Lumo-finaaleissa Marli Areenalla. Lauantain "Rock, rauha, rakkaus" -hallinäytöksessä on tarjolla mm. japanilaista huippuosaamista, kun Kokushikan Universityn miesvoimistelijat tuovat Turkuun japanilaisen erikoisuuden, miesten rytmisen voimistelun.

Liput Marli Areenan näytöksiin Lippupisteestä.

Skill Areena Juissi-hallissa

Gymnaestradan ajaksi Juissi-halliin tehdään valtava voimistelun kokeilualue, jossa kaikenikäiset voivat ohjatusti ja turvallisesti kokeilla mm. trampoliinia, puomia, rekkiä ja ilmavolttirataa.

Voimistelun kokeilupistealue, Skills Areena, rakentuu Suomen Voimisteluliiton, Kisakallion Urheiluopiston, Gymnaestican ja Gymnovan yhteistyön voimalla.

Skills Areena on avoinna seuraavasti:
- to 7.6. klo 12.00–18.00
- pe 8.6. klo 9.00–18.00
- la 9.6. klo 9.00–18.00
- su 10.6. klo 9.00–13.00

Lue lisää Skills Areenasta Gymnaestradan sivuilta täältä.

Kupittaan alueella riittää muutenkin nähtävää ja kokeiltavaa, sillä erilaisten esitysten ja Skills Areenan lisäksi Kupittaan puistossa on runsaasti erilaisia lajikokeiluja, kuten koripallo, beach volley, käsipallo jne. Lisää Toimintapuistosta voit lukea Gymnaestradan sivuilta.

 

 

Tagit:

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. (02) 21 900

Ota yhteyttä: info@turku-areenat.fi

<< Tilaa Turku-Areenoiden uutiskirje >>

Turku-Areenoiden tietosuojaseloste