Parhaat pikkujoulut Gatorade Centerissä!

Vieläkö pikkujoulujen ohjelma tai paikka on hukassa? Ei huolta, Gatorade Center tarjoaa tänäkin vuonna lukuisia vaihtoehtoja helppojen ja vaivattomien pikkujoulujen järjestämiseksi.

Lauantaina 25. marraskuuta - Pikkujoulupeli: TPS-SaiPa

Suomen kovinta lätkää voit seurata omalla porukalla Gatorade Centerin viihtyisissä aitioissa laadukkaiden VIP-tarjoilujen kera.

Herkullinen pikkujoulumenu (jouluinen salaattipöytä, kalkkunaa mustaherukkakastikkeessa, lämpimät kasvikset skånenperunoita, joululaatikoita) ennen ottelua ja 10 henkilön aitio lippuineen (10 kpl) yhteishintaan 950 € + alv.

Keskiviikkona 29. marraskuuta - Suomi 100 -juhlaottelu TPS-KooKoo

6. joulukuuta 100 vuotta täyttävää Suomea juhlistetaan Gatorade Centerissä TPS:n Suomi 100 -juhlaottelulla KooKoota vastaan keskiviikkona 29. marraskuuta. Tunnelmaa ikimuistoiseen juhlaotteluun tuovat mm. Laivaston soittokunta ja tuhannet lähiseudun koululaiset.

Suomi 100 -aitiopakettiin sisältyy kolmen ruokalajin menu (saaristolaismakuja, hallin itse tehdyt lihapullat kastikkeessa ja muusi sekä kahvi/tee ja metsämarjapaistos) ja 10 henkilön aitio lippuineen (10 kpl) yhteishintaan 780 € + alv.

Perjantaina 8. joulukuuta - Sami Hedbeg On Ice

Yhden miehen jäätön ja luistimeton stand up -show tarjoaa isompaa, parempaa ja enemmän Hedbergiä. Maailmanluokan Sami Hedberg On Ice -kiertue saapuu Gatorade Centeriin 8. joulukuuta.

Kiertueen keskiössä on puhtaasti stand up -komiikka ja Sami pistää itsensä täysillä peliin! Tapahtumaan on tarjolla niin aitioita kuin myös Show & Dinner -paketteja.

Lue lisää Sami Hedberg On Ice -tapahtumasta.

Lauantaina 16. joulukuuta - joulukonsertti Valon Aika

Valon Aika on tunnelmallinen areenaluokan joulukonsertti, jossa on mukana lähes 650 esiintyjää Turun musiikkiluokilta, Turun konservatorion lapsi- ja nuorisokuorosta sekä Raija Lehmussaaren balettikoulusta. Vierailijana näyttelijä-muusikko Maria Ylipää.

Joulukonserttiin on myynnissä yksittäisten lippujen lisäksi aitioita ja perhe- sekä ryhmälippuja.

Lue lisää Valon Aika -joulukonsertista.

 

Lisätiedot ja tiedustelut

Toni Autio Hannele Lindberg
toni.autio@turku-areenat.fi hannele.lindberg@turku-areenat.fi
0400 866 440 040 536 7820

 

PL 39, 20251 Turku Artukaistentie 8, puh. (02) 21 900

Ota yhteyttä: info@turku-areenat.fi