Gatorade Center

Gatorade Center tunnetaan ensisijaisesti suurten yleisötapahtumien paikkana. Katsaus historiaan ja menneisiin tapahtumiin kertoo Gatorade Centerin monipuolisesta toiminnasta ja tapahtumista.

Monitoimiareenalla on nähty sen yli 25-vuotisen toiminnan aikana paitsi jääkiekkoa ja konsertteja, myös mm. sisäpalloilulajeja, taitoluistelua, teatteria, messuja ja vuosijuhlia. Gatorade Center on moderni ja viihtyisä monitoimiareena, joka muuntuu yhdessä yössä jääkiekkoareenasta konserttipaikaksi tai päinvastoin.

Istumapaikkoja hallin alakatsomossa on 4403, yläkatsomossa 3942 ja lisäksi aitioissa 780 paikkaa. Areenatasolle voidaan ottaa yleisöä enintään 2500 henkilöä. Tapahtumissa, joissa areenalla on istumapaikat, paikkamäärä voi olla tapahtuman järjestelyistä riippuen enimmillään noin 2000 paikkaa.

Gatorade Center toimii mainiosti myös pienempien tapahtumien näyttämönä. Areenatila voidaan jakaa verhoilla ja lava voidaan sijoittaa keskemmälle, jotta tila saadaan sopivaksi pienemmille tapahtumille. Areenatila toimii mainiosti myös 500 hengen tilaisuuksissa, kun käytössä on vain osa permantoa. Gatorade Centerin permannolla voidaan järjestää ruokailutilaisuuksia lähes 1000 hengelle.

Lattian pinta-ala on 1800 m2 ja vetämällä siirtokatsomot (C- ja D-katsomoiden 8 alinta penkkiriviä) sisään saadaan lattia-alaa 2600 m2. Konserteissa, näyttelyissä ym. lattiatapahtumissa jäälle asennetaan eristetyt lattiaelementit. Tapahtuma on mahdollista kuvata ja näyttää areenan isolta videotaululta ja sisäisen tv-verkon kautta myös screeneiltä ja tv-monitoreilta.

Google Street view

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. (02) 21 900

Ota yhteyttä: info@turku-areenat.fi

Turku-Areenoiden tietosuojaseloste