Gatorade Center

Gatorade Center on ollut tapahtumien keskipisteessä ja kymmenien vuosien ajan ja halli tunnetaankin suurten yleisötapahtumien paikkana sekä perinteisen jääkiekkoseura TPS:n kotihallina. Katsaus hallin pitkään historiaan ja menneisiin tapahtumiin kertoo Gatorade Centerin monipuolisesta toiminnasta ja tapahtumista.

Monitoimiareenalla on nähty sen kohta 30-vuotisen toiminnan aikana sekä jääkiekkoa että konsertteja, mutta myös mm. sisäpalloilulajeja, taitoluistelua, teatteria, messuja ja vuosijuhlia. Vuosien varrella merkittävästi uudistunut Gatorade Center on yhä moderni ja viihtyisä monitoimiareena, joka muuntuu yhdessä yössä jääkiekkoareenasta konserttipaikaksi tai päinvastoin.

Muutaman viime vuoden aikana lähes jokainen hallin ravintola on uudistunut ja palveluita löytyy tapahtumasta riippuen perinteisestä lihapiirakasta aina korkealaatuiseen kolmen ruokalajin illalliseen asti. Kesällä 2018 halliin rakennettiin uusi yli 800-paikkainen katsomoravintola ja Pohjoismaiden suurin videokuutio.

Gatorade Center on Suomen toiseksi suurin monitoimihallin 11 820 henkilön kokonaiskapasiteetilla. Istumapaikkoja hallin alakatsomossa on noin 3700 ja yläkatsomossa noin 3800. 

Löytötavarat tapahtumista

Gatorade Centeristä löytyvät löytötavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen hallin toimistolle. Arvotavarat toimitetaan eteenpäin Lounais-Suomen poliisilaitokselle. Löytötavaroita voi tiedustella toimistolta puhelimitse 02 21 900 arkisin klo 9.00–16.00 välillä tai sähköpostitse info@turku-areenat.fi-osoitteesta.

Opastekartta

Google Street view eli virtuaalikierros Gatorade Centeristä

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. (02) 21 900

Ota yhteyttä: info@turku-areenat.fi

<< Tilaa Turku-Areenoiden uutiskirje >>

Turku-Areenoiden tietosuojaseloste