Kokoustilat

Gatorade Centerissä on helppo yhdistää sekä huvi että hyöty. Monipuolissa ja muunneltavissa tiloissa on helppoa ja vaivatonta järjestää seminaareja, kokoustilaisuuksia, kokouksia ja kongresseja isommillekin ryhmille. Kokoustilojen lisäksi voitte varata kauttamme ryhmällenne vaikka ohjatun jäävuoron.

Tilat muuntuvat vaivattomasti kokouksista cocktail-tilaisuuksiin, koulutuksiin ja tuote-esittelyihin - pienemmistä seminaareista 12 000 hengen suurjuhliin asti.

Kokoustilat ovat käytettävissä myös tapahtumapäivinä, jolloin voit yhdistää oman tilaisuutesi jääkiekko-ottelun tai konsertin yhteyteen. Tutustu tarkemmin kokoustiloihimme ja lue myös tarjoamistamme kokouspaketeista.

Lisätiedot ja tiedustelut

Puh. 02 21 900, info@turku-areenat.fi

Pysäköinti

Gatorade Centerin alueella on noin 1 000 pysäköintipaikkaa, jonka lisäksi tarpeen tullen myös Turun Kongressi- ja Messukeskuksen 3 000 pysäköintipaikkaa ovat käytettävissä. Pysäköinti on vain maksullinen tapahtuma-aikoina.

Aitioon omalla porukalla

Tee hienosta konsertti- tai otteluelämyksestä vielä ainutlaatuisempi ja nauti maailmanluokan viihteestä omassa aitiossasi.

Luentosali

Luentosali on Gatorade Centerin toiseksi suurin kokoustila, joka on nimensä mukaisesti oiva pitopaikka esimerkiksi suuremmille luennoille. Luentosalin luokkamuotoinen kokous järjestyy 80 hengelle ja teatterimuotoinen peräti 150 hengelle. Buffet-ruokailu tässä tyylikkäässä salissa onnistuu 100 herkuttelijalle  ja cocktail-tilaisuus jopa 300 vieraalle.

Google Street view

 

Lähetä tarjouspyyntö

Luentosali

Ooppera

Ooppera-kokoustila muuntautuu moneksi. Oopperassa voit järjestää teatterimuotoisen kokouksen tai cocktail-tilaisuuden jopa 60 hengelle. Varteenotettavana vaihtoehtona toimii myös luokka- tai neuvottelumuotoinen kokous 30 hengelle.

 

Google Street view

 

 

Lähetä tarjouspyyntö

Ooppera

Business Club

Business Club on Gatorade Centerin suurin ja näyttävin kokoustila. Siellä järjestetään muun muassa TPS:n ottelutapahtumien aikana monenlaista ohjelmaa, kuten pelaaja- ja valmentajahaastatteluja sekä muuta kiekkohenkistä tapahtumaa. Teatterimuotoinen kokous Business Clubilla onnistuu 150 hengelle ja luokkamuotoinen 80 hengelle. Herkullisen buffet-pöydän antimista voi nauttia 300 henkilöä ja cocktail-tilaisuus pystytään järjestämään jopa 400 ihmiselle.

Google Street view

 

Lähetä tarjouspyyntö

Business Club

Balladi

Balladi on tyylikäs keskikokoinen kokoustila, jossa pystyt järjestämään useita erityyppisiä kokouksia. Luokka- ja neuvottelumuotoinen kokous onnistuu 20 hengelle ja teatterimuotoiseen kokoukseen mahtuu jopa 30 kokoustajaa. Balladissa voit myös järjestää buffet-ruokailun 30 ruokailijalle tai cocktail-tilaisuuden jopa 50 hengelle.

 

Google Street view

 

 

Lähetä tarjouspyyntö

Balladi

Placido

Placido on Gatorade Centerin kolmanneksi suurin kokoustila, jossa pystyt järjestämään ikimuistoisia kokouksia keskimääräistä suuremmalle ihmisjoukolle. Luokkamuotoinen kokous järjestyy 50 hengelle ja teatterimuotoinen jopa 100 hengelle. Herkullisesta buffet-ruokailusta pystyy nauttimaan 80 nälkäistä suuta ja cocktail-tilaisuudesta peräti 150 henkilöä.

Placido toimii loungemaisena tilana hyvin vaikka ryhmätöiden tekoon kokousten välissä.

 

Google Street view

 

 

Lähetä tarjouspyyntö

Placido

Numppa

TPS-legenda Timo Nummelinin mukaan nimetty Numppa on tyylikkään mustavalkoisesti sisustettu kokoustila, joka on oiva pitopaikka alle 20 hengen ja sitä pienempien ryhmien neuvotteluille.

Google Street view

 

Lähetä tarjouspyyntö

Numppa

Kokouspaketit

Gatorade Centerin upeissa puitteissa kohtaavat niin monipuoliset kulttuuri- ja urheilutapahtumat kuin monipuoliset ja muunneltavat kokoustilat. Meillä asiat sujuvat sujuvasti kokeneiden ammattilaisten hoitamina aina tarjoiluista muihin kokousjärjestelyihin.Gatorade Centerissä on hyvä yhdistää tuottava kokouspäivä ja viihtyisä illanvietto tapahtuman yhteydessä.

Kokouspaketteihin sisältyy dataprojektori, wifi ja tarjoilut eri vaihtoehtojen mukaan sekä voimassa oleva arvonlisävero. Pyynnöstä toimitamme fläppitaulun ja myös äänentoisto on varattavissa. Tilat joko luokka-, teatteri- tai neuvottelumuodossa.

Aamiaiskokous 26,00 € / henkilö
• hedelmätarjotin, leipävalikoima, leikkeleitä, juustoa, marjapiirakkaa, tuoremehuja, kahvi ja tee

Aamu- tai iltapäiväkokous 20,00 € / henkilö
• suolainen tai makea leivonnainen
• kahvi ja tee

Päiväkokous 39,00 € / henkilö
• aamu- tai iltapäiväkahvi ja tee sekä makea tai suolainen leivonnainen
• lämmin lounasruoka, salaatti, raaste, leipä ja levite, ruokajuomana vesi, kahvi ja pikkumakea

Koko päivän kokous 47,00 € / henkilö
• kahvi ja tee sekä suolainen leivonnainen
• lämmin lounasruoka, salaatti, raaste, leipä ja levite, ruokajuomana vesi, kahvi ja pikkumakea
• kahvi ja tee sekä makea leivonnainen

Iltapäiväkokous sis. päivällisen 45,00 € / henkilö
• kahvi ja tee sekä makea leivonnainen
• lämmin päivällinen, salaatti, ruokajuomana vesi, jälkiruoka ja kahvi
• kokoustila käytettävissä tapahtumien yhteydessä myös erätauoilla tai väliajalla

Tarvittaessa räätälöimme teille täysin oman kokonaisuuden.

Lähetä tarjouspyyntö

Kokouspaketit

PL 39, 20251 Turku Artukaistentie 8, puh. (02) 21 900

Ota yhteyttä: info@turku-areenat.fi