Ravintolat

Turkuhallin Palvelu Oy vastaa ravintola- ja kioskitoiminnasta Gatorade Centerissä. Korkealaatuiset ravintola-annokset valmistetaan laadukkaista raaka-aineista Gatorade Centerin keittiössä.

Tutustu tarkemmin erilaisiin ravintolavaihtoehtoihin ja kysy lisää!

Soili Annala
soili.annala@gatoradecenter.fi
050 544 0155
Turkuhallin Palvelu Oy

Aura Premium Lounge

Gatorade Centerin ylellisin ravintola tarjoaa paikat ruokailuun lähes 200 henkilölle ja suoran näkymän areenatasolle lähes joka pöydästä.

TPS:n otteluissa Aura Premium Lounge on avoinna vain pöytävarauksen tehneille. Tällöin tarjolla on huippukokkien suunnittelema kolmen ruokalajin menu. Pöytävarauksia voit tiedustella HC TPS:n myynniltä.

Konserteissa ja muissa tapahtumissa menu vaihtelee tapahtuman luonteen mukaisesti. Muiden tapahtumien...

Aura Premium Lounge

Pöytävaraukset

Mahdolliset pöytävaraukset tai ravintolan varaaminen yksityistilaisuuksiin tapahtumien yhteydessä tai muulloin:

Ravintolatoimenjohtaja
Kari-Matti Korsi
040 936 7000
kari-matti.korsi@tps.fi

 

 

Pöytävaraukset

Sport Bar

Viihtyisä ja tilava Sport Bar on yksi suurimmista Gatorade Centerin baareista. Ravintolan isot screenit takaavat että pelissä pysyy mukana myös ravintolassa istuessaan. Sport Bar palvelee myös useimmissa konserteissa ja muissa tapahtumissa.

Sport Bar

Hall of Fame Cafe & Bar

Hall of Fame Cafe & Bar pitää sisällään A-oikeuksin varustetun baarin sekä kaksi pikaruokakioskia. Kioskeissa tarjolla on Wilhelm-grillimakkaraa ja Dennis-pizzoja sekä muita kioskituotteita.

Google Street view 

Hall of Fame Cafe & Bar

Business Club

TPS:n otteluissa Business Club palvelee klubilipun omaavia katsojia. Klubilippuja voi tiedustella TPS:n myynnistä. Muissa tapahtumissa Business Club palvelee usein VIP-tilaisuuksien ja illallisten pitopaikkana.

Business Clubilla on mahdollisuus järjestää myös yksityistilaisuuksia. Oma sisäänkäynti ja tyylikkäät tilat mahdollistavat monenlaiset tilaisuudet.

Business Club

Hockey Burger

Hockey Burgerin itsepalvelulinjastosta keräät nopeasti koko perheen eväät isoon tai pikkunälkään. Tarjolla hampurilaisia, ranskalaisia, makkaraperunoita ja salaatteja. Myynnissä myös oluet ja siiderit.

Google Street view 

Hockey Burger

Bistro Metropol

Tunnelmallinen ravintola Hall of Famen ja Hockey Burgerin välissä. Ennen TPS:n peliä, tarjolla on vaihtuva buffetpäivällinen. Voit varata pöydän etukäteen tai tulla suoraan ravintolaan.

Google Street view 

Bistro Metropol

Gigantti Klubi

Gigantti Klubi eli Kurvi, kuten monet vielä sen tuntevat, on perinteinen katsomoravintola kiekkofaneille. D-katsomojen yläpuolelle sijoittuvassa ravintolassa on anniskeluoikeudet myös istumapaikoilla. Liput Gigantti Klubille saat varattua Ticketmasterin kautta.

Ravintola on konserteissa suljettu.

Google Street view 

Gigantti Klubi

Deli Corner

Uusittu Deli Corner löytyy Gatorade Centerin pääovien vasemmalta puolelta. Herkuttelijat ilahtuvat irtokarkkivalikoimasta, popcorneista ja hattarasta. Nälkäisille tarjolla on Denniksen pizzoja sekä Siipikings-maustettuja kanansiipiä.

Konserteissa ja muissa tapahtumissa vaihtuva ruokavalikoima.

Deli Corner

Daltons’ Saloon

Villi länsi -teemainen ravintola Daltons’ Saloon palvelee janoisia C3-katsomon takana. TPS:n peleissä ravintolassa on myös mahdollisuus seurata ottelua valkokankaalta.

Google Street view 

Daltons’ Saloon

Sky Bar

Tyylikkäässä Sky Barissa on ehdottomasti Gatorade Centerin paras näköala. Lasiseinin ympäröidyn ravintolan baari on yleensä isoissa tapahtumissa avoinna kaikille. Ruokailupuoli, johon mahtuu 60 ruokailijaa, on usein yksityiskäytössä.

Mikäli haluat järjestää tilaisuutesi Sky Barissa, pyydä tarjouspyyntö: soili.annala@tps.fi.

Google Street view 

Sky Bar

Kioskit

Kioskeista löytyy perinteisiä kioskiherkkuja, kuten liha- ja nakkipiirakat sekä höyrymakkarat, kahvia, leivonnaisia, virvoitusjuomia ja makeisia.

Kioskit

Yonoton

Näin vältät jonot Gatorade Centerissä

Yonoton on mobiilisovellus, joka antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä itse peliin ja unohtaa jonottamisen. Voit tilata ruokaa, juomaa ja fanituotteita suoraan istuimellesi tai noutaa ne jonottomalta  pikatiskiltä. Sovelluksen lataaminen on ilmaista, eikä tilatuista tuotteista veloiteta lisähintaa.

Yonoton toimittaa tuotteita kaikkiin katsomonosiin - myös aitioihin, invakatsomoon ja jopa mediatiloihin. 

Katsojat...

Yonoton

Arkilounas

KESÄTAUKO

Aura Loungen arkilounas jää kesätauolle 10. huhtikuuta alkaen. Kiitos asiakkaille kuluneesta kaudesta!

Arkilounas

PL 39, 20251 Turku Artukaistentie 8, puh. (02) 21 900

Ota yhteyttä: info@turku-areenat.fi