Ravintolat

Turkuhallin Palvelu Oy vastaa ravintola- ja kioskitoiminnasta Gatorade Centerissä. Korkealaatuiset ravintola-annokset valmistetaan laadukkaista raaka-aineista Gatorade Centerin keittiössä.

Tutustu tarkemmin erilaisiin ravintolavaihtoehtoihin ja kysy lisää!

Kari-Matti Korsi
Ravintolatoimenjohtaja
+358 40 936 7000 
kari-matti.korsi@tps.fi

Aura Premium Lounge

Gatorade Centerin ylellisin ravintola tarjoaa paikat ruokailuun lähes 200 henkilölle ja suoran näkymän areenatasolle lähes joka pöydästä.

TPS:n otteluissa Aura Premium Lounge on avoinna vain pöytävarauksen tehneille. Tällöin tarjolla on huippukokkien suunnittelema kolmen ruokalajin menu. Pöytävarauksia voit tiedustella HC TPS:n myynniltä.

Konserteissa ja muissa tapahtumissa menu vaihtelee tapahtuman luonteen mukaisesti. Muiden tapahtumien...

Aura Premium Lounge

Pöytävaraukset

Mahdolliset pöytävaraukset tai ravintolan varaaminen yksityistilaisuuksiin tapahtumien yhteydessä oheisten linkkien kautta tai suoraan Kari-Matti Korsin kautta.​​​​


LA 10.2. 17.00 TPS - Ässät  
LA 17.2. 17.00 TPS - Lukko  
TI 27.2. 18.30 TPS - Jukurit  
LA 3.3. 18.30 TPS - Pelicans  
TO 8.3. 18.30 TPS - HIFK  


Lisätiedot

Kari-Matti Korsi
Ravintolatoimenjohtaja
+358 40 936 7000 
kari-matti.korsi@tps.fi

 
...

Pöytävaraukset

TPS-lounas

Gatorade Centerin Aura Premium Loungessa on jälleen tarjolla herkullinen lounas arkisin 11.00–14.00 välisenä aikana. Lounaan yhteydessä voi tilanteen mukaan seurata TPS:n lätkäjoukkkueen aamujäitä tai syödä treenien jälkeen pelaajien kanssa samassa ravintolassa.

Tarjolla on kaksi pääruokaa ja salaattibuffet. Normaalin kotiruoan lisäksi toinen lämmin pääruokavaihtoehto on ns. urheilijaversio eli TPS:n jääkiekkojoukkueelle suunniteltu urheilijalounas.

Sisäänkäynti Business Clubin...

TPS-lounas

Sport Bar

Viihtyisä ja tilava Sport Bar on yksi suurimmista Gatorade Centerin baareista. Ravintolan isot screenit takaavat että pelissä pysyy mukana myös ravintolassa istuessaan. Sport Bar palvelee myös useimmissa konserteissa ja muissa tapahtumissa.

Sport Bar

Hall of Fame Cafe & Bar

Hall of Fame Cafe & Bar pitää sisällään A-oikeuksin varustetun baarin sekä kaksi pikaruokakioskia. Kioskeissa tarjolla on Wilhelm-grillimakkaraa ja Dennis-pizzoja sekä muita kioskituotteita.

Google Street view 

Hall of Fame Cafe & Bar

Business Club

Business Club on Gatorade Centerin suurin ja näyttävin kokoustila. Tilassa on helppo järjestää tyylikkäitä yksityistilaisuuksia ja suurempia kokouksia. Teatterimuotoinen kokous Business Clubilla onnistuu 150 hengelle ja luokkamuotoinen 80 hengelle. Useimmissa tapahtumissa Business Clubilla järjestetään VIP-tilaisuuksia.

Business Club

Hockey Burger

Hockey Burgerin itsepalvelulinjastosta keräät nopeasti koko perheen eväät isoon tai pikkunälkään. Tarjolla hampurilaisia, ranskalaisia, makkaraperunoita ja salaatteja. Myynnissä myös oluet ja siiderit.

Google Street view 

Hockey Burger

Bistro Metropol

Tunnelmallinen ravintola Hall of Famen ja Hockey Burgerin välissä. 

Google Street view 

Bistro Metropol

Gigantti Klubi

Gigantti Klubi eli Kurvi, kuten monet vielä sen tuntevat, on perinteinen katsomoravintola kiekkofaneille. D-katsomojen yläpuolelle sijoittuvassa ravintolassa on anniskeluoikeudet myös istumapaikoilla. Liput Gigantti Klubille saat varattua Ticketmasterin kautta.

Ravintola on konserteissa suljettu.

Pöytävaraukset TPS:n peleihin täältä.

Google Street view 

Gigantti Klubi

Deli Corner

Uusittu Deli Corner löytyy Gatorade Centerin pääovien vasemmalta puolelta. Herkuttelijat ilahtuvat irtokarkkivalikoimasta, popcorneista ja hattarasta. Nälkäisille tarjolla on Denniksen pizzoja sekä Siipikings-maustettuja kanansiipiä.

Konserteissa ja muissa tapahtumissa vaihtuva ruokavalikoima.

Deli Corner

Daltons’ Saloon

Villi länsi -teemainen ravintola Daltons’ Saloon palvelee janoisia C3-katsomon takana. TPS:n peleissä ravintolassa on myös mahdollisuus seurata ottelua valkokankaalta.

Google Street view 

Daltons’ Saloon

Sky Bar

Tyylikkäässä Sky Barissa on ehdottomasti Gatorade Centerin paras näköala. Ennen TPS:n peliä, tarjolla on vaihtuva buffetpäivällinen. Voit varata pöydän etukäteen tai tulla suoraan ravintolaan.

Pöytävaraukset TPS-otteluihin täältä ja muihin tapahtumiin tai yksityistilaisuuksiin suoraan Kari-Matti Korsin kautta.

Kari-Matti Korsi
Ravintolatoimenjohtaja
+358 40 936 7000 
kari-matti.korsi@tps.fi

Google Street view 
...

Sky Bar

Kioskit

Kioskeista löytyy perinteisiä kioskiherkkuja, kuten liha- ja nakkipiirakat sekä höyrymakkarat, kahvia, leivonnaisia, virvoitusjuomia ja makeisia.

Kioskit

Yonoton

Näin vältät jonot Gatorade Centerissä

Yonoton on mobiilisovellus, joka antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä itse peliin ja unohtaa jonottamisen. Voit tilata ruokaa, juomaa ja fanituotteita suoraan istuimellesi tai noutaa ne jonottomalta  pikatiskiltä. Sovelluksen lataaminen on ilmaista, eikä tilatuista tuotteista veloiteta lisähintaa.

Yonoton toimittaa tuotteita kaikkiin katsomonosiin - myös aitioihin, invakatsomoon ja jopa mediatiloihin. 

Katsojat...

Yonoton

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. (02) 21 900

Ota yhteyttä: info@turku-areenat.fi