Marli Areena

Kupittaan monitoimihallin rakentaminen alkoi keväällä 2005 Kupittaan vanhan jäähallin purkutöillä. Kupittaan uusi monitoimihalli otettiin käyttöön syksyllä 2006 ja hallin ensimmäinen yleisötapahtuma oli Mestiksen TuTo – HeKi –ottelu 16. marraskuuta 2006. 

Hallissa pelataan kauden aikana paitsi kaikki TuTon Mestiksen ottelut myös muiden sarjojen otteluita. Halli on toiminut TuTo A-junioreiden Mestis-joukkueen, jääkiekon 2. divisioonan joukkueiden TuKV, Chiefs ja aiemmin myös K-67 kotiareenana. Lisäksi siellä pelaavat TPS naisten joukkue ja Ringette. Turun Ringette järjestää hallissa vuosittain elokuun alussa kansainvälisen Summer Cup – ringetteturnauksen. 

Halli toimii myös Turun Riennon taitoluistelijoiden kotihallina, jossa vuosien aikana on järjestetty useita kansallisia ja kansainvälisiä muodostelma- ja yksinluistelukilpailuja. 

 

 

Keväällä ja kesällä jään ollessa sulatettuna halliisa on pelattu rullakiekkoa, box lacrossea ja  järjestetty mm. Voimistelupäivät 2010, Finlandsvenska sång- och musikfestival –kuorojuhla, Karjalaiset kesäpäivät. 

Marli Areenan toiminnasta vastannut Kiinteistöosakeyhtiö Kupittaan jäähalli fuusioitiin Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalliin 1.8.2013. Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli on perustettu vuonna 1989 ja se vastaa nykyisin Artukaisissa sijaitsevan Gatorade Centerin toiminnan lisäksi myös Kupittaan ison hallin, Marli Areenan toiminnasta. 

 

 

 

Ison areenan viereen rakennettiin samanaikaisesti harjoitushalli, Juissi-halli, joka toimii seurojen ja yksityisten harrastajien harjoituskaukalona.

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. (02) 21 900

Ota yhteyttä: info@turku-areenat.fi

<< Tilaa Turku-Areenoiden uutiskirje >>

Turku-Areenoiden tietosuojaseloste