Tuletko sinä?

Box lacrossen EM-kisat

08.07. - 15.07.2017 Gatorade Center

Osta liput Alk. 11 €

Box lacrossen EM-kisat eli kaukalossa pelattavan haavipallon Euroopan mestaruuskisat pelataan tänä kesänä Turku-Areenoilla (Marli Areena & Gatorade Center) 8.–15. heinäkuuta.

Kisoihin osallistuu edustusjoukkueet yhteensä 14 maasta. Tämä tarkoittaa yli 500 pelaajaa, toimihenkilöä ja tuomaria. Kisojen päävastuulliset järjestäjät Suomessa ovat Littoisten Työväen Urheilijat ry. (LTU Lacrosse) ja Suomen Lacrosse-liitto ry.

-Koska kyseessä ovat historian ensimmäiset Box Lacrossen EM-kisat, odotamme myös paljon faneja ympäri Eurooppaa, toteaa Littoisten Työväen urheilijoiden Ari Aho.

EM-kisat pelataan Turku-Areenoilla eli Marli Areenalla ja Gatorade Centerissä. Turussa Marli Areenalla on pelattu Box Lacrossen Suomen mestaruudesta vuosina 2013 ja 2015, joten hyvää kokemusta arvokisojen järjestämisestä näissä tiloissa jo löytyy.

Ovet

Ovet avataan 1 h ennen ottelun alkua.

Liput

Lippujen ennakkomyynti Ticketmasterin kautta. Lipputyyppejä on kolme:

  • turnauslippu (79 €)
  • finaalipaketti eli semifinaalit ja mitaliottelut Gatorade Centerissä (22,50 €)
  • päivälippu (11 €). Huom. finaalipäivä Gatorade Centerissä 15 € 

Päiväliput hallilta ostettuna 15 euroa, finaalipäivän liput ovelta 20 €.

Liikenneyhteydet ja pysäköinti

Gatorade Centerin lähistölle liikennöivät bussilinjat ovat 12 ja 61 (Suikkilantieltä) sekä 32 (Messukentänkadulta).  Linja 99 (Artukaistentieltä) on poikittaislinja, joka ei aja keskustaan. Fölin reittiopas (beta) näyttää kätevästi juuri sinulle parhaan vaihtoehdon Gatorade Centeriin.

Turku-Areenat tai tapahtumajärjestäjä eivät vastaa mahdollisista muutoksista Turun Seudun Joukkoliikenteen aikatauluissa tai reiteissä. Tarkistathan ajantasalla olevan tiedon Fölin sivuilta tai suoraan Fölin reittioppaasta.

Pysäköinti Gatorade Centerin pysäköintialueella on maksuton.

Aitiot

Box lacrossen EM-kisoja voi seurata Gatorade Centerissä myös parhailta aitiopaikoilta edulliseen hintaan esimerkiksi seitsemän henkilön aitio lippuineen päiväksi alk. 210 € + alv 10%. Lue lisää aitiosta täältä.

Ohjelma

 

 

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. (02) 21 900

Ota yhteyttä: info@turku-areenat.fi