Tuletko sinä?

Maata Näkyvissä

17.11. - 19.11.2017 Gatorade Center

Maata Näkyvissä -festarit ovat olleet jo pitkään Suomen ja Pohjois-Euroopan suurin kristillinen nuorisotapahtuma. Maata Näkyvissä -festarit keräävät vuodesta toiseen kymmentuhatpäisen osallistujajoukon kokemaan ainutlaatuista festaritunnelmaa. 

MN-festareiden iso tuntomerkki on yhteisöllisyys, joka syntyy eri puolilta Suomea tulevien ihmisten kesken. Oma iso panoksensa ainutlaatuisen yhteisöllisyyden syntyyn on tapahtuman yli tuhannen talkoolaisen työpanos. Suurin osa talkoolaisista on nuoria ja nuoria aikusia, mutta vapaaehtoisen aikuisväen joukko kasvaa jatkuvasti.

Ohjelma

Maata Näkyvissä -festareiden ohjelma on julkaistu. Lauantain pääesiintyjäksi on kiinnitetty yhdysvaltalainen pop-rock-yhtye Tenth Avenue North. Yhdysvalloissa suurimpia kristillisiä festareita pääesiintyjänä kiertävä yhtye saatiin vihdoin Suomeen.

− Kävimme toissakesänä jenkeissä katsomassa bändejä ja Tenth Avenue North teki silloin lähtemättömän vaikutuksen muiden huippubändien seassa, tapahtuman projektipäällikkö, Lauri Halme kertoo.

Lauantaina nähdään myös saksalainen dance-, pop- ja rockyhtye Good Weather Forecast (GER). Viimeksi vuonna 2015 Maata Näkyvissä -festareilla esiintynyt yhtye julkaisee syksyllä uuden albumin ja tulee sen tiimoilta kiertämään Eurooppaa kiihtyvällä tahdilla.

Edellisten lisäksi Maata Näkyvissä -festareiden lavalle nousee manchesteriläinen hip hop-, rap- ja dance-yhtye LZ7 (UK), joka on festarivieraiden kestosuosikki.

Kotimaisista gospelartisteista lavalla nähdään mm. gospelrockin kärkinimi Park 7, räppärit Mikaveli ja Roisi Roni sekä ensi kertaa Gatorade Centerin lavalle nousevat NNS ja Ida Bois. Lauantai-illan esiintyjiin kuuluu myös rap-artisti Ruudolf, joka on tehnyt upean uran artistina ja tuottajana debyyttilevynsä Doupeimmat Jumala seivaa jälkeen.

Katso tarkempi ohjelma festareiden sivuilta.

Liikenneyhteydet

Linja 100 liikennöi Kauppatorilta Aurakadulta pysäkiltä T1 festariviikonlopun ajan väliä Kauppatori-Rautatieasema-Messukeskus-Gatorade Center. Paikallisliikenteen lipun hinta on 3 € / matka (vaihtoaika 2 h). 

Perjantaina liikennöinti Kauppatorilta alkaa klo 15.00, lauantaina 7.45 ja sunnuntaina 7.45. Tarkemmat vuorot ja aikataulut löytyvät Fölin sivuilta.

Muut Gatorade Centerin lähistölle liikennöivät bussilinjat ovat 12 ja 61 (Suikkilantieltä) sekä 32 (Messukentänkadulta).  Linja 99 (Artukaistentieltä) on poikittaislinja, joka ei aja keskustaan. Fölin reittiopas (beta) näyttää kätevästi juuri sinulle parhaan vaihtoehdon.

Liput

Maata näkyvissä -festareiden lippuja on myynnissä sekä lippupaketteina että erillisinä lippuina. Katso tarkemmat lisätiedot lipuista MNF:n sivuilta. Lipunmyynnin aukioloajat festariviikonloppuna selviävät täältä.

Turvatarkastukset

Tänä vuonna sekä Messukeskuksen että Gatorade Centerin ulko-ovilla on turvatarkastukset. Sisälle Messukeskukseen ja Gatorade Centeriin saa viedä vain reput, käsilaukut ja olkalaukut, jotka tarkistetaan aina sisälle mentäessä. Kaikki isommat laukut (treenikassit, rinkat, matkalaukut, duffel bagit jne.) tulee jättää autoon tai viedä ilmaiseen laukkujen narikkakonttiin, joka sijaitsee Messukeskuksen seinustalla, parkkialueella.

Gatorade Centeriin ei saa tuoda juomapulloja tai tölkkejä. Kaikki pullot, tölkit ja purkit ovat kiellettyjä. Myös kaikki hiuslakkapurkit, kuivashampoot ym. ovat kiellettyjä. Maata Näkyvissä -festarit ovat päihteetön tapahtuma, joten tapahtuma-alueelle ei saa tuoda alkoholijuomia tai muita päihdeaineita.

UKK

Usein kysyttyihin kysymyksiin löytyy vastaukset täältä.

Taustaa

33. kertaa vietettävä tapahtuma lähti liikkeelle vuonna 1984 menehtyneen turkulaisen lukiolaispojan muistojuhlana. Nykyään se on yksi Euroopan suurimmista kristillisistä nuorten tapahtumista. Paikalle odotetaan tänäkin vuonna yli 20 000 nuorta ympäri Suomea.

Voit lukea lisää miten kaikki alkoi Maata näkyvissä -festareiden sivuilta. Tapahtuman järjestävät Sleyn nuorisotyö ja joukko Turun evankelis-luterilaisia seurakuntia.

Maata Näkyvissä 2016 Aftermovie

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. (02) 21 900

Ota yhteyttä: info@turku-areenat.fi

<< Tilaa Turku-Areenoiden uutiskirje >>

Turku-Areenoiden tietosuojaseloste