Tuletko sinä?

Varsinais-Suomen Urheilugaala

27.01.2018 18:30 Gatorade Center

Urheilugaala kokoaa yhteen alueen menestyneet urheilijat, urheiluvaikuttajat ja harrastajat. Uutena juhlapaikkana toimii Gatorade Center, jossa juhlitaan koko ilta yhdessä vuoden huippusaavutuksia.

Gaalassa palkitaan vuoden 2017 Varsinais-Suomen paras urheilija, joukkue ja valmentaja sekä varsinaissuomalaisia toimijoita, seuratyöntekijöitä sekä taustahenkilöitä liikunnan ja urheilun eteen tehdystä työstä ja saavutuksista. Parhaiden valinnan tekee Turun Urheilutoimittajien Kerho. Gaalassa on mukana myös Turun kaupungin kutsumat menestyneet turkulaisurheilijat.

Nyt sinulla on mahdollisuus kokea sykähdyttäviä hetkiä ja mahtavia esityksiä. Nautit kolmen lajin illallisen, koet juhlallisen palkintojenjaon ja myöhäisillan vauhdikkaasta menosta vastaa bilebändi Popkorn ja Ressu Redford!

Tule gaalaan oman seuraväen, joukkueen, kaveri- tai työporukan kanssa. Varatkaa oma pöytä ja nauttikaa juhlaillasta yhdessä!

Urheilugaalan järjestäjänä toimii Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry yhdessä Turun kaupungin ja Turun Urheilutoimittajien Kerhon kanssa.

Katso lisätiedot Lounais-Suomen Liikunta ja Urheily ryn sivuilta.

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. (02) 21 900

Ota yhteyttä: info@turku-areenat.fi

<< Tilaa Turku-Areenoiden uutiskirje >>

Turku-Areenoiden tietosuojaseloste