Tuletko sinä?

Cheek - Täältä sinne

05.05.2018 00:00 Gatorade Center

Osta liput 39,00–59,00 €

Hiljattain kahteen Lahdessa järjestettävään jäähyväiskonserttiinsa hetkessä kaikki yli 60.000 lippua loppuunmyynyt Cheek soittaa ensi keväänä seitsemän kaupunkia käsittävän Täältä sinne -kiertueen. Konserttien ohjelmisto painottuu artistin uran suurimpiin hitteihin.

Täältä sinne -kiertue saapuu Turun Gatorade Centeriin lauantaina 5. toukokuuta.

- Keikkailu on aina ollut parasta tässä hommassa. Kaikilla ei ollut mahdollista tulla Lahteen, joten haluttiin lähteä vielä pienelle kiertueelle ennen niitä keikkoja ja päästä näkemään diggareita eri puolilla Suomea, Cheek kertoo.

Konserttien liput ovat myynnissä Lippupisteessä osoitteessa www.lippu.fi/cheek. Aitiot Cheekin taatusti näyttävälle viimeiselle keikalle ovat nyt myynnissä!

Lippujen hinnat keikalle 39,00–59,00 €. Tapahtumiin on saatavissa myös erilaisia VIP-paketteja ja aitioita. Tarkemmat lisätiedot lipputyypeistä ja hinnoista löytyvät Lippupisteen verkkosivuilta.

Konsertteihin ei ole ikärajaa, mutta permannoilla sijaitseviin seisomakatsomoihin on 13 vuoden suositusikäraja.

Liikenneyhteydet ja paikoitus

Gatorade Centerin pysäköintialueella on maksullinen pysäköinti ja liikenteenohjaus. Pysäköinnin hinta on 6 euroa ja suosittelemme varaamaan maksua varten käteistä. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton.

Linja 100 liikennöi kauppatorilta pysäkiltä T1 Gatorade Centeriin viiden minuutin välein alkaen klo 18.00 aina 19.50 asti. Paluukuljetukset Gatorade Centeristä kauppatorille tapahtuman jälkeen noin tunnin ajan.

Gatorade Centerin lähistöllä liikennöivät bussilinjat 12 ja 61 (Suikkilantieltä) sekä 32 (Messukentänkadulta).  Linja 99 (Artukaistentieltä) on poikittaislinja, joka ei aja keskustaan. Fölin reittiopas näyttää kätevästi juuri sinulle parhaan vaihtoehdon Gatorade Centeriin.

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet ja laukut voi jättää narikkaan. Varaathan käteistä eteispalvelumaksua (3 €) varten. Vaatesäilytys löytyy pääovia vastapäätä.

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. (02) 21 900

Ota yhteyttä: info@turku-areenat.fi