Tuletko sinä?

TPS - HIFK

01.02.2019 18:30 Gatorade Center

Perinteikäs turkulainen monilajiseura TPS pelaa Suomen kovinta ja seuratuinta Liigaa Gatorade Centerissä. Tarkemmat yksityiskohdat ja lisätiedot ottelusta sekä lipuista löydät TPS:n kotisivuilta.

Matsiliput

Otteluliput myy Ticketmaster, TPS-toimisto (arkipelipäivisin klo 9.00–15.00) ja Gatorade Centerin lipputoimisto ottelupäivinä alkaen 1–1,5 h ennen ottelun alkua. Viikkonloppupeleissä (pe, la) lipputoimisto ja hallin ovet aukeavat jo 1,5 h ennen ottelua ja arkisin (ti, ke, to) 1 h ennen ottelua.

Huomioithan, että matsiliput ovat edullisemmat ennakkoon Ticketmasterista ostettuna. Hallilta ostettaessa lastenliput ovat 2 euroa ja muut liput 4 euroa korkeammat ennakkolippuihin nähden.

Liikenneyhteydet

Matsipäivinä pääset kätevästi Turun keskustasta bussilla Linja 100 Gatorade Centeriin 5–10 minuutin välein alkaen 1 h 20 min ennen ottelun alkua. Viikonloppupeleissä (pe, la) bussit liikennöivät jo 1 h 30 min ennen ottelun alkua. Paluukuljetukset hallilta ottelun päätyttyä noin 45 minuutin ajan. 

Reitti keskustasta hallille: PYSÄKKI T87 (Linnankatu 13, Huoneistokeskuksen kohdalla) - Linnankatu - Koulukatu - Ratapihankatu - Tukholmankatu - Ruissalontie - Vaasantie - Pansiontie - Länsikaari - Messukatu - Kirjaltajankatu - Gatorade Center

Linja 100:n lisäksi myös paikallisbussit (mm. linjat 12, 32, 61, 99) liikennöivät Gatorade Centerin lähistölle kävelyetäisyydelle. Katso itsellesi sopivin vuoro Fölin reittioppaasta.

Pysäköinti

Mikäli saavut tapahtumaan omalla autollasi, niin pysäköinti Gatorade Centerin tai Turun Messukeskuksen pysäköintialueella maksaa 6 euroa. Gatorade Centerin pysäköintialue on TPS-peleissä ilmainen ensimmäisen 30 minuutin ajan eli arkipeleissä 60–30 min ennen ottelua ja viikonloppupeleissä (pe, la) 90–60 min ennen ottelun alkua.

Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut ovat käytettävissä viimeistään samaan aikaan kuin ovet avautuvat. Tarjolla on jotain lähes jokaiseen makuun, sushista Monni-burgeriin ja kasvisruuasta perinteiseen lihapiirakkaan. Ravintoloissa on happy hour ensimmäisen puolen tunnin ajan (huom. arki- ja viikonloppupelien ero).

Lastenmaailma ~ Hunajamaailma

Hunajamaailma palvelee ovien avaamisesta aina toisen erätauon päättymiseen asti. Täysin ainutlaatuinen 0–7-vuotiaille lapsille tarkoitettu Hunajamaailma on ilmainen ja valvottu tila Gatorade Centerissä. Hunajamaailmaan voit tutustua virtuaalikierroksen kautta.

Yonoton

Gatorade Centerissä on TPS-peleissä käytössä mobiilisovellus Yonoton. Sovelluksella voit tilata ruoat ja juomat suoraan omalle paikallesi tai noutaa ne jonottamatta suoraan pikatiskiltä. Sovellus on ilmainen, eikä tuotteista veloiteta lisähintaa. 

Näin käytät Yonoton -sovellusta:

  1. Lataa sovellus.
  2. Lisää maksutapa.
  3. Valitse tapahtuma TPS-HIFK.
  4. Valitse toimitustapa (Katsomoon / K18 – Katsomoravintolaan / Pikatiski)
  5. Valitse haluamasi ruoat / juomat.
  6. Maksa tilauksesi.
  7. Seuraa tilauksesi etenemistä sovelluksesta.
  8. Valmis!

Voit ladata Yonoton-sovelluksen Android- tai Apple-laitteelle.

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. (02) 21 900

Ota yhteyttä: info@turku-areenat.fi

<< Tilaa Turku-Areenoiden uutiskirje >>

Turku-Areenoiden tietosuojaseloste