Tuletko sinä?

Playoffs: TPS-HPK I

21.03.2019 18:30 Gatorade Center

Osta liput Alk. 8 € / 22,50 €

Perinteikäs turkulainen monilajiseura TPS pelaa Liigan neljännesfinaaleita HPK:ta vastaan. Neljännesfinaalit pelataan paras seitsemästä -sarjana eli jatkoon pääsyyn vaaditaan neljä voittoa.

Otteluohjelma neljännesfinaaleihin:

 1. To 21.3.2019 18:30 TPS - HPK
 2. La 23.3.2019 17:00 HPK - TPS
 3. Ma 25.3.2019 18:30 TPS - HPK
 4. Ke 27.3.2019 18:30 HPK - TPS

  Tarvittaessa
 5. Pe 29.3.2019 18:30 TPS - HPK
 6. La 30.3.2019 17:00 HPK - TPS
 7. Ma 1.4.2019 18:30 TPS - HPK

Tarkemmat yksityiskohdat ja lisätiedot ottelusta sekä lipuista löydät TPS:n kotisivuilta.

Matsiliput

Otteluliput myy Ticketmaster, TPS-toimisto (arkipelipäivisin klo 9.00–15.00) ja Gatorade Centerin lipputoimisto ottelupäivinä alkaen 1–1,5 h ennen ottelun alkua. Viikkonloppupeleissä (pe, la) lipputoimisto ja hallin ovet aukeavat jo 1,5 h ennen ottelua ja arkisin (ti, ke, to) 1 h ennen ottelua.

Huomioithan, että matsiliput ovat edullisemmat ennakkoon Ticketmasterista ostettuna. Hallilta ostettaessa lastenliput ovat 2 euroa ja muut liput 4 euroa korkeammat ennakkolippuihin nähden.

Liikenneyhteydet

Matsipäivinä pääset kätevästi Turun keskustasta bussilla Linja 100 Gatorade Centeriin 5–10 minuutin välein alkaen 1,5 h ennen ottelun alkua. Viimeinen vuoro lähtee keskustasta 20 minuuttia ennen ottelun alkua. Paluukuljetukset hallilta ottelun päätyttyä noin 45 minuutin ajan. 

Reitti keskustasta hallille: PYSÄKKI T87 (Linnankatu 13, Huoneistokeskuksen kohdalla) - Linnankatu - Koulukatu - Ratapihankatu - Tukholmankatu - Ruissalontie - Vaasantie - Pansiontie - Länsikaari - Messukatu - Kirjaltajankatu - Gatorade Center

Linja 100:n lisäksi myös paikallisbussit (mm. linjat 12, 32, 61, 99) liikennöivät Gatorade Centerin lähistölle kävelyetäisyydelle. Katso itsellesi sopivin vuoro Fölin reittioppaasta. Fölin kertalipun hinta (2 h vaihtoaika) on 3 euroa, tarkistathan Fölin sivuilta tarkemmat hintatiedot.

Pysäköinti

Mikäli saavut tapahtumaan omalla autollasi, niin pysäköinti Gatorade Centerin tai Turun Messukeskuksen pysäköintialueella maksaa 6 euroa. Gatorade Centerin pysäköintialue on TPS-peleissä ilmainen ensimmäisen 30 minuutin ajan eli arkipeleissä 60–30 min ennen ottelua ja viikonloppupeleissä (pe, la) 90–60 min ennen ottelun alkua. Huom. ei koske Messukeskuksen ylläpitämää parkkialuetta.

Suosittelemme käteistä maksutapahtuman nopeuttamiseksi, mutta kortti käy myös maksuvälineenä. Gatorade Centerin parkkialueen pysäköinnin voit nyt maksaa myös etukäteen TPS:n mobiilisovelluksen kautta.

Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut ovat käytettävissä viimeistään samaan aikaan kuin ovet avautuvat. Tarjolla on jotain lähes jokaiseen makuun, sushista Monni-burgeriin ja kasvisruuasta perinteiseen lihapiirakkaan. Ravintoloissa on happy hour ovien avaamisen jälkeen ensimmäisen puolen tunnin ajan (huom. arki- ja viikonloppupelien ero).

Uudessa Katsomoravintolassa voit seurata ottelua hyviltä paikoilta sekä nauttia samalla laadukkaista ruoka- ja juomatuotteista. Lisäinfoa Katsomoravintolasta löytyy Tepsin sivuilta. Katsomoravintolaan pääsee vain ostamalla lipun joko Ticketmasterista tai Lipputoimistosta ennen matsia.

Uutuus -Tex Mex -buffet

TPS:n playoffs-otteluissa on tarjolla ravintola Delissä (A1-katsomon takana, pääaula) uusi meksikolaisia makuelämyksiä sisältävä Tex Mex -buffet. 15 € maksava buffet on tarjolla aina toisen erän alkuun asti.

Tex Mex -buffetin menu on vaihtuva. Tarjolla Tex Mex -Buffetissa on kuitenkin aina mm. seuraavia tuotteita: vehnätortillat (L), riisi (L,G) ja nachot, tulinen jauhelihapapu- (L,G), broileri-fajitas- (L,G), chili-papusoija- (L,G), salsa- (L,G) ja juustokastike, vaahdotettu creme fraiche (L,G) coleslaw (L, G) jne.

Lastenmaailma

Lastenmaailma palvelee ovien avaamisesta aina toisen erätauon päättymiseen asti. Täysin ainutlaatuinen 0–7-vuotiaille lapsille tarkoitettu Lastenmaailma on ilmainen ja valvottu tila Gatorade Centerissä. Tarkemmat lisätiedot ja usein kysytyt kysymykset löydät TPS:n sivuilta ja Lastenmaailmaan voit tutustua virtuaalikierroksen kautta.

Aitiot

Gatorade Centerin viihtyisät ja tyylikkäät aitiot sekä monipuoliset palvelut tarjoavat parhaat puitteet onnistuneisiin asiakas- tai henkilökuntatilaisuuksiin. Voitte keskittyä nauttimaan lätkäviihteestä laadukkaiden VIP-tarjoilujen kera ja me hoidamme kovalla ammattitaidolla muut järjestelyt.

Neljännesfinaaleissa TPS:n kotiotteluihin aitioiden hinnat lippuineen ovat alkaen 78 € + alv 10% per henkilö. Myynnissä on myös aitioita koko playoffs-sarjaan (neljännes- tai semifinaalit) ottelumääristä riippumatta

Toni Autio Hannele Lindberg keskus
toni.autio@turku-areenat.fi hannele.lindberg@turku-areenat.fi info@turku-areenat.fi
0400 866 440 040 536 7820 02 21 900

Aitiotarjoilut

Aitioelämykseen olennaisesti liittyvät herkulliset ruoka- ja juomatarjoilut, jotka järjestyvät helposti ja vaivattomasti ravintolayhtiön kautta. Tuoreista ja maistuvista raaka-aineista valmistetuista herkuista löytyy varmasti jokaiselle sopivat vaihtoehdot.

Lue lisää uudistuneesta aitiomenusta.

Yonoton

Gatorade Centerissä on TPS-peleissä käytössä mobiilisovellus Yonoton. Sovelluksella voit tilata ruoat ja juomat suoraan omalle paikallesi tai noutaa ne jonottamatta suoraan pikatiskiltä. Sovellus on ilmainen, eikä tuotteista veloiteta lisähintaa. 

Näin käytät Yonoton -sovellusta:

 1. Lataa sovellus.
 2. Lisää maksutapa.
 3. Valitse tapahtuma TPS-xxx.
 4. Valitse toimitustapa (Katsomoon / K18 – Katsomoravintolaan / Pikatiski)
 5. Valitse haluamasi ruoat / juomat.
 6. Maksa tilauksesi.
 7. Seuraa tilauksesi etenemistä sovelluksesta.
 8. Valmis!

Voit ladata Yonoton-sovelluksen Android- tai Apple-laitteelle.

Tapahtuman hashtägit # ja some

#HCTPS #MustaHurma

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Gatorade Centerin opaskartta

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. (02) 21 900

Ota yhteyttä: info@turku-areenat.fi

<< Tilaa Turku-Areenoiden uutiskirje >>

Turku-Areenoiden tietosuojaseloste